689 sayılı KHK ile Adalet Bakanlığı'ndan ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste)

689 sayılı KHK ile birlikte Adalet Bakanlığı'ndan FETÖ ile ilişkisi olduğu belirtilen çok sayıda adalet personeli ihraç edildi. 16 Nisan referandumu sonrasında yeni ihraç KHK'sı yayımlandı. Adalet Bakanlığı'ndan atılan hakim, savcı, zabıt katibi, infaz koruma memuru ve diğer personelin isim listesi haberimizde.

689 sayılı KHK ile Adalet Bakanlığı'ndan ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste)
29 Nisan 2017 Cumartesi 19:23

Fettullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında  yeni KHK'lar yayımlanmaya devam ediyor. Bakanlar Kurulu ve MGK sonrasında yeni ihraç KHK'sı yayımlandı. 689 sayılı KHK ile Adalet bakanlığı'ndan çok sayıda adalet personeli ihraç edildi. Bu akşam yayınlanan 689 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile çok sayıda Adalet Bakanlığı personeli FETÖ ile ilişkili olduğu gerekçesiyle kamudan atıldı. Haberimizde kamudan atılan hakim, savcı, zabıt katibi, infaz koruma memuru isim listesine ulaşabilirsiniz. 

Bin 127 Adalet personeli FETÖ sorusturması kapsamında kamudan ihraç edildi. Kamudan ihraç edilen Adalet Personelinin isim listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

Adalet Bakanlığı'ndan atılan personelin isim listesi için TIKLAYINIZ


Etiketler; #khk #egm ihraç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.