EGM'den atılan 7669 Emniyet personelinin isim listesi

672 sayılı KHK ile birlikte Emniyet'ten FETÖ ile ilişkisi olduğu belirtilen 7 bin 669 emniyet personeli ihraç edildi. FETÖ soruşturma kapsamında kamuda temizlik devam ediyor. EGM'den atılan kamu personelin isim listesi haberimizde.

EGM'den atılan 7669 Emniyet personelinin isim listesi
02 Eylül 2016 Cuma 14:55

Fettullahçı Terör ÖRgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında Emniyet içine sızmış çok sayıda emniyet personelinin, kamu ile ilişkisi kesildi. Dün gece yayınlanan 672 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile 7 bin 669 Emniyet Personeli FETÖ ile ilişkili olduğu gerekçesiyle kamudan atıldı. Haberimizde kamudan atılan emniyet personelinin isim listesine ulaşabilirsiniz. 

7 bin 669 Emniyet personeli FETÖ sorusturması kapsamında kamudan ihraç edildi. Kamudan ihraç edilen Emniyet Personelinin isim listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

EGM'den atılan emniyet personelinin isim listesi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.