Ankara'da okullar tatil mi? 11 Ocak Valilik son dakika kar tatili açıklaması

Ankara'da okullar tatil olacak mı? Başkentte kar yağışı başladı. Gece saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı eğitime engel olacak mı? 11 Ocak 2017 Çarşamba okullar tatil mi? Ankara'da bugün eğitime ara verildi mi? Vali Ercan Topaca ve İl MEM'den kar tatili açıklaması ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Ankara'da okullar tatil mi? 11 Ocak Valilik son dakika kar tatili açıklaması
10 Ocak 2017 Salı 23:30

Ankara'da kar yağışı gece saatleri itibariyle yeniden başladı. Binlerce öğrenci 'Ankara'da kar tatili olacak mı?' diye merak ediyor. Sibirya soğukları tüm yurdu etkisi altına aldı. İstanbul kar esareti altında boğuşurken, Ankara'da bu akşamdan itibaren yoğun kar yağışı etkisi altına girdi.. Peki 11 Ocak 2017 Çarşamba günü Ankara'da okullar tatil edilecek mi? Ankara Valiliği ve Ercan Topaca'dan kar tatili açıklaması yapıldı mı? Meteoroloji'den Ankara'nın hava durumu ve tüm merak edilenler haberimizde. 

Ankara'da Hava Durumu

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölge geneli kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir.



Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında bölge genelinde 2 ila 4 derece artacağı beklenmektedir.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli (30-50 km/sa), Batı Karadeniz'de kuzeydoğu ve doğu yönlerden zaman zaman kuvvetli (30-50 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın bölgemizin iç ve güney kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.




Ankara'da akşam saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı bekleniyor. Ankara'da sıcaklığın en yüksek 0 derece, en düşük -1 derece olması bekleniyor. Anakra'da nem oranının gece saatlerinde yüzde 72'i bulması bekleniyor. 

Ankara'da 11 Ocak Çarşamba Okullar Tatil Olacak mı?

Akşam ve gece saatlerinde etkili olacak kar yağışı sonrasında, öğrenciler kar tatili haberi bekliyor. Konu ile ilgili resmi makamlardan henüz açıklama yapılmadı. İlerleyen saatlerde Ankara Valisi Ercan Topaca'dan veya Valilik sayfasından bir açıklama bekleniyor. 

Ankara Çamlıdere'de okullar tatil 

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Beypazarı Çamlıdere'de okullar 11 Ocak 2017 tafrihinde tatil edildi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beyzaa nur - 8 yıl önce
Tatil değil