Atatürk Havalimani'ndaki patlamanın ilk görüntüleri (video)

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda akşam saatlerinde terör saldırısı düzenlendi. Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde yaşanan terör saldırısı sonrasında ilk belirlemelere göre 28 kişi şehit oldurken, 60 kişinin yaralandığı belirtildi. İstanbul patlaması terör saldırısının ilk görüntüleri - İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki patlamanın ilk görüntüleri haberimizde.

Atatürk Havalimani'ndaki patlamanın ilk görüntüleri (video)
28 Haziran 2016 Salı 23:28

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda akşam saatlerinde peş peşe patlamalar meydana geldi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde yaşanan patlamaların terör saldırısı olduğu belirtilirken, Kalaşnikof marka silahıyla etrafa ateş açan bir teröristin daha sonra kendisini patlattığı öğrenildi. Yaşanan terör saldırısında ilk belirlemelere göre 28 vatandaşımızın şehit olduğu, 60 kişinin ise yaralandığı ifade edildi. İstanbul'da bulunan Atatürk Havalimanında bu akşam saatlerinde patlamalar meydana geldi. Patlama sonucu ilk belirlemelere göre 28 vatandaşımız şehit oldu, 60 vatandaşımız da yaralandı. Peki İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen patlamaların görüntüleri kameralara nasıl yansıdı? Ankara patlaması görüntüleri neyi ifade ediyor?

28 Şehit, 60 yaralı

İstanbul Valisi Vasip Şahin Atatürk Havalimanı terör saldırısıyla ilgili detayları açıklamak için kameralar karşısında geçti. Vali Vasip Şahin Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısını 3 canlı bombanın gerçekleştirdiğini ve ilk belirlemelere göre 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini 60 vatandaşımızında yaralandığını açıkladı. İstanbul Vali Vasip Şahin, Atatürk Havalimanı giriş ve çıkışlarının kısa süre içerisinde normale dönüştürüleceğine ve uçuşlara başlanacağını iletti.

Atatürk Havalimanı'ndaki patlama sonrası oluşan görüntülere bakmak için tıklayınız...
 
Atatürk Havalimanı'ndaki patlama anının videosu.


 




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sss - 8 yıl önce
Resimler kaldırılmadığı halde gerekli şikayetler yapılacaktır