İstanbul norm kadro fazlası öğretmen atama sonuçları açıklandı

İstanbul İl MEM, 2016 yılı Norm Fazlası Öğretmen kadrosu ataması ile ilgili sonuçları açıkladı. İstanbul norm kadrosu öğretmenlerin yer değiştirme sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbul norm kadro fazlası öğretmen atama sonuçları açıklandı
03 Ekim 2016 Pazartesi 11:29

İstanbul'da binlerce norm fazlası öğretmenin merakla beklediği norm kadro öğretmen atama sonuçları açıklandı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2016 yılı Eğitim Öğretim yılı Norm Fazlası Öğretmenlerin Yer Değiştirme Sonuçlarını açıkladı. Binlerce öğretmenin merakla beklediği norm kadro öğretmenlerin sonuçları açıklandı.

İstamnubl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Öğretmen Norm İşlemleri Müdürlüğü sayfasından norm fazlası öğretmen atama sonuçları açıklandı. Aşağıdaki bağlantıdan Norm fazlası kadroların sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

İlçe Mem ve Okullar şifre taleplerini sifre@istmem.com adresine kurumsal mail adresleri ile mail göndererek alabilirler.

Öğretmenler şifreleri mail ile kendilerine iletilecektir. Gereksiz posta kutunuza da bu mail gelmiş olabilir. Tarafınıza şifre mail yoluyla ulaşmıyorsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünüz ile irtibata geçiniz.



İstanbul İl MEM Norm Kadro sonuçları için TIKLAYINIZ


İl İl Norm Fazlası Öğretmen Atama Sonuçlarını görmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.