İstanbul MEB'den ihraç edilen öğretmenlerin isim listesi

672 sayılı Kanun Hükmündeki kararname ile Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 28 binden fazla öğretmen ve meb personeli kamudan ihraç edildi. Dün gece yayınlanan listede İstanbul'dan kaç öğretmen bulunuyor? İstanbul İl MEM'den atılan öğretmen ve meb personelin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbul MEB'den ihraç edilen öğretmenlerin isim listesi
02 Eylül 2016 Cuma 12:02

Fettullahçı Terör örgütüne yönelik soruşturmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve MEB personelleri açığa alınmıştı. Bu gece yayınlanan 672 sayılı Kanun Hükmünde kararname ile 28 bin 163 öğretmen ve MEB personeli kamudan ihraç edildi. Peki İstanbul'da  kaç öğretmen ve personel atıldı. 

672 KHK'nın yayınlanması ile MEB'den ihraç edilen öğretmenlerin isim listeleri yayınlandı. İstanbul'da KHK'lar ile 3 bin 488 öğretmen ve meb personeli ihraç edildi. 

MEB'den ihraç edilen öğretmenlerin isimleri için aşağıdaki bağlantıya TIKLAYINIZ.


İstanbul'da kaç norm Fazlası öğretmen var? İstanbul'a sözleşmeli öğretmen alımı yapılacak mı. Öğrenmek için TIKLAYINIZ?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.