MEB Yönetici Görevlendirme Kılavuzu 2016 Yayımlandı, MEB Yönetici Görevlendirme Takvimi nasıl?

Milli Eğitim Bakanlığı okullara müdür, başmüdür yardımcısı ve müdür yardımcısı atama amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Kılavuzu 2016 yayımlandı. Peki yayımlanan MEB Yönetici Görevlendirme Kılavuzu'nda neler var? MEB yönetici görevlendirme takvimi nasıl?

MEB Yönetici Görevlendirme Kılavuzu 2016 Yayımlandı, MEB Yönetici Görevlendirme Takvimi nasıl?
22 Mart 2016 Salı 17:14

MEB Yönetici Görevlendirme Kılavuzu ile birlikte eğitim kurumlarına yönetici atama takvimini yayımladı. 22 Mart 2016 tarihinde Müdür Yardımcısı Sınavı sorularıyla birlikte yayımladığı Yönetici Görevlendirme Kılavuzunda hangi maddeler var? 

MEB Yönetici Görevlendirme Kılavuzu'na Göre Yönetici Görevlendirme Takvimi

MEB yönetici atama iş ve işlemlerini bir takvime bağladı. Bu takvime göre görev süresi dolan müdürlerin, müdür yardımcılarının belirlenmesi ve bu kişilere bu sürelerin bildirilmesi 28 Mart ile 8 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

İşte Diğer Yönetici Görevlendirme Tarihleri:



meb yönetici atama takvimi

meb yönetici görevlendirme

meb yönetici atama

MEB Yönetici Görevlendirme Kılavuzunun tamamı için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ AKÇA - 8 yıl önce
YANİ SINAV PUANLARI HİÇBİR İŞE YARAMAYACAK İNHA YOLUYLA MÜNHAL OKULLAR DOLDURULACAK.GEÇMİŞ OLSUN.SINAVA BOŞUNA GİRDİK DEMEK Kİ.KEŞKE BU DURUMU ÖNCE SÖYLESELERDİ BAŞVURMAZDIK SINAVA GİRMEZDİK NEDEN SINAV YAPTILAR Kİ.OLAN 80 TL YE OLDU.EMEĞE VE ZAMANA YAZIK OLDU.YAPACAK BİRŞEY YOK GÖKTEN NE YAĞDIDA YER KABUL ETMEDİ.
Avatar
Zeynep - 8 yıl önce
Kılavuzun takvimindeki inha maddesi kafayı karıştıyor. Sanki sınavsız istenilen inha edilecekmiş gibi ama değil. Kılavuzun 2.12 ve 2.13. Maddelerine göre yalnızca 4 yıllık görev sürelerini dolduran müdür başyardımcısı ve 4 yıllık görev sürelerini dolduran müdür yardımcıları için inha yapılabiliyor. Ayrıca 12 Haziran 2015 tarihiyle 4 yıllık görev süresi sona eren yöneticilerin süresi şartları taşımaları suretiyle uzatılabilir. Meslek liselerine müdür başyardımcısı olma şartı, meslek öğretmeni olmaktır. Vekaleten meslek lisesinde müdür başyardımcılığı yapan kültür dersi branşına sahip bir müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı olarak görevlendirilemez.
Avatar
akif - 8 yıl önce
hayırlı olsun
Avatar
baba - 8 yıl önce
Hayırlı olsun
Avatar
mesleki etik - 8 yıl önce
4 yılını şu an dolduranlar daha önce k bakmayın ama sınavla geldiler..