28 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazete

28 Kasım 2016 Pazartesi Resmi Gazete. 28 Kasım 2016 tarihli ve 29902 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük gazete - Günlük Resmi Gazete'ye www.kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

28 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazete
28 Kasım 2016 Pazartesi 07:40

28 Kasım 2016 Pazartesi Resmi Gazete. 28 Kasım 2016 tarihli ve 29902 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete'de neler var? İşte detaylar...

Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de; Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, İstanbul Ticaret Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, İzmir Ekonomi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Lisans Eğitim-Öğretim Sınav Değerlendirme ve Öğrenci İşleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yer alıyor.


28 Kasım 2016 Tarihli ve 29902 Sayılı Resmi Gazete

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
YÖNETMELİKLER

—  Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği
—  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
—  İstanbul Ticaret Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  İzmir Ekonomi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği
—  Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Lisans Eğitim-Öğretim Sınav Değerlendirme ve Öğrenci İşleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
 
İLÂNLAR

a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri
 

28 Kasım 2016 Tarihli ve 29902 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.