6 Mart 2017 tarihli ve 29999 sayılı Resmi Gazete

6 Mart 2017 Pazartesi Resmi Gazete'de hangi yönetmelikler yer alıyor? 29999 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Eskişehir, Necmettin Erbakan Üniversitesi Yönetmeliklerinde değişiklik yapıldı. Yargı ve çeşitli ilanlar ile ilgili merak edilenler sayfamızda.

6 Mart 2017 tarihli ve 29999 sayılı Resmi Gazete
06 Mart 2017 Pazartesi 07:45

6 Mart 2017 tarihli ve 29999 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'de neler var? Bugünkü Resmi Gazete'de Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik, Necmettin Erbakan Üniversitesi Kalp ve Damar Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Simülasyon ve Modelleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yer alıyor.


6 Mart 2017 Tarihli ve 29999 Sayılı Resmi Gazete

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
YÖNETMELİKLER

—  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik
—  Necmettin Erbakan Üniversitesi Kalp ve Damar Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
—  Necmettin Erbakan Üniversitesi Simülasyon ve Modelleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
 
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

6 Mart 2017 Tarihli ve 29999 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.