2017 LYS-4 Tarih Soruları Nasıldı? Tarih Soru ve Cevapları

Yüzbinlerce adayın ter döktüğü LYS-4 Sosyal Bilimler oturumu sona erdi. Adaylar Sosyal Bilimler Testinde 44 Tarih sorusuna yanıt verdi. Sınavdan sonra en çok merak edilen LYS Tarih soruları oluyor? Peki tarih soruları nasıldı, hatalı soru var mı? LYS-4 Tarih Soru ve Cevapları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

2017 LYS-4 Tarih Soruları Nasıldı? Tarih Soru ve Cevapları
10 Haziran 2017 Cumartesi 12:15

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Sosyal Bilimler Oturumu sona erdi. 10 Haziran 2017 tarihinde başlayan sınavda adaylar 44 Tarih sorusuna yanıt verdi. Sınav sonrası adaylar Tarih sorularını merak ediyor. Peki 2017 LYS Tarih soruları ve cevapları yayımlandı mı? ÖSYM  LYS tarih soru ve cevapları ile iglili merak edilenler haberimizde. 

Sınavdan çıkan bazı adaylar LYS Tarih soruları ile ilgili yorumlarda bulundu. Çoğu aday tarih sorularının geçtiğimiz yıla göre kolay olduğunu vurguladı. Soruların genelde bilgiye dayalı olduğu, çok düşündürmeden hızlıca cevap verdiklerini ifade eden adaylar, çalışan kişinin rahatlıkla çözebileceği sorular olduğunu ifade etti. 

LYS tarih sınavına katılan adaylardan ve uzman öğretmenlerimizden gelen tarih soruları burada paylaşılacaktır. Adayların 2017 LYS tarih sınavında cevapladıkları ve akıllarında kalan soruları sayfamızın en altındaki yorum bölümünden iletmesi ile bu bölüm doldurulacaktır. LYS puanının büyük oranda etkileyen LYS Tarih Soru ve Cevapları ile ilgili en güncel bilgiler sayfamıza etklenecektir. 

Sizlerde Tarih soruları ile ilgili görüşlerinizi haberimizin sonunda yer alan yorum bölümüne yazabilirsiniz.

Tarih Soruları ile ilgili yorum yazmak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lysci - 7 yıl önce
Çalışana kolaydı
Avatar
zahra - 7 yıl önce
Zordu
Misafir Avatar
fatma vural ah dünya - 7 yıl önce @zahra
zehra çalişana kolaydı
Avatar
fatma vural ah dünya - 7 yıl önce
bence ful çektim ah ah ah
Misafir Avatar
gamze - 7 yıl önce @fatma vural ah dünya
fatma sana güveniyorum sen okulda birinciydin bunumu yapamican bebegim seni seviyorum
Avatar
morpanda - 7 yıl önce
belirleyici bi sınav değildi bence
Misafir Avatar
zeynep gözde - 7 yıl önce @morpanda
bence çok kolaydı
Avatar
gözde - 7 yıl önce
gayet güzeldi
Avatar
ah dünya - 7 yıl önce
Matematik az ama hepsi çooooooook basitti
Avatar
pybs - 7 yıl önce
6. sınıfım mat zordu bence
Avatar
çalışkancocuk - 7 yıl önce
7. sınıf taban puanı kaç