Ankara'nın Hangi ilçelerinde okullar tatil edildi? 29 Aralık Valilik, MEB Kar tatili açıklaması

Ankara'nın hangi ilçelerinde okullar tatil oldu? Ankara'da kar yağışı etkisini gösteriyor. Peki 29 Aralık 2016 Perşembe günü Ankara'da okullar tatil mi? Ankara İlçeleri son dakika kar tatili haberlerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Ankara'nın Hangi ilçelerinde okullar tatil edildi? 29 Aralık Valilik, MEB Kar tatili açıklaması
28 Aralık 2016 Çarşamba 22:20

Ankara'da kar yağışı merkez ve ilçelerde etkisini yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Peki Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı? Ankara'nın bazı ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Peki hangi ilçelerde okullar tatil oldu? İşte detaylar. 

ANKARA-NALLIHAN

Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle, taşradaki mahallelerden ilçe merkezindeki  ilk ve orta dereceli okullara taşımalı sistemle gelen öğrencilerin eğitimlerine  yarın ara verileceğini belirtilmiş ve Benlice, ilçe merkezi başta olmak üzere Çayırhan ve Sarıyar  mahallelerinde eğitim öğretimin normal şartlarda devam edeceğini kaydedilmişti.

Ancak, Ankara'da yoğun kar yağışı devam ederken Ankara Valiliğinden son dakika açıklaması ile öğrencilerin yüzünü güldürecek müjdeli haber sonunda geldi ve Ankara genelinde okulların 29 Aralık Perşembe günü için bir günlüğüne tatil edildiği belirtildi.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle;

''İlimiz genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 29 Aralık 2016 Perşembe günü Milli Eğitime bağlı resmi, özel Temel ve Orta Öğretim Kurumları (Kreş, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liseler) 1 (bir) gün tatil edilmiştir.''



 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan - 8 yıl önce
2 gùn tatil edin
Avatar
Zehra - 8 yıl önce
Sadece 1 gûn tatil edin
Avatar
Tuğçe - 8 yıl önce
Sadece Nallıhan da mı tatil karar verin...
Avatar
ahmet aga - 8 yıl önce
Galiba. Okular. Tatil. Lutfen. Yazarmisin. Tugçe