Adalet Bakanlığı görevde yükselme sonuçlarını açıkladı

Adalet Bakanlığı görevde yükselme yazılı sınav sonuçlarını açıkladı. Sonuçları haberimiz aracılığıyla sorgulayabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı görevde yükselme sonuçlarını açıkladı
03 Kasım 2016 Perşembe 17:49

Adalet Bakanlığı resmi internet sayfasından 9 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen görevde yükselme yazılı sınavının sonuçlarının açıklandığına dair duyuru yayımlandı. Adaylar ilgili sayfada bulunan sorgulama kısmına Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını yazarak sınav sonuçlarını sorgulayabilecek.Adalet Bakanlığından yapılan açıklama şu şekilde;

"Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik" te 22/10/2016 tarih ve 2016/9380 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren değişiklik gözetilerek 09 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen görevde yükselme yazılı sınavında en az 60 (altmış) puan alan başarılı sayılmıştır.''

SINAV SONUÇLARINA NASIL İTİRAZ EDİLİR? 

Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen personelin sınav sonuçlarının ilan edildiği (3 Kasım 2016) tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığı ile AB/EDB'ye yapmaları gerekiyor. 

Sınav sonuçlarına yapılan itirazlar ÖDSGM'ye gönderilecek ve 10 gün içerisinde sonuçlara ilişkin bildirim yapılacak. İtiraz başvuruları  MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20,00 TL (Yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapılacak. Süresi geçen itirazlar dikkate alınmayacak.

Sınav sonuçlarınızı sorgulamak için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.