689 sayılı KHK ile Üniversitelerden ihraç edilen akademik ve idari personel isim listesi

689 sayılı KHK ile YÖK'den kaç kişi ihraç edildi? 689 sayılı KHK ile Yükseköğretim Kurumlarında görev yapan 484'i akademik ve 98'i idari personel ihraç edildi. KHK ile ihraç edilen Doçent, Profesör ve diğer personelin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

689 sayılı KHK ile Üniversitelerden ihraç edilen akademik ve idari personel isim listesi
29 Nisan 2017 Cumartesi 20:40

29 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan KHK Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı üniversitelerden çok sayıda akademik ve idari personel ihraç edildi. Üniversitelerden ihraç edilen, akademisyen, doçent, profesör, idari personelin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

689 sayılı KHK ile Yükseköğretim Kurumun'dan çok sayıda akademik ve idari personel ihraç edildi. Peki hangi üniversiteden Profesör, Doçent ve asistan KHK ile atıldı. 631 Akademik Personelden, 155 idari personelden çok sayıda kişi dün akşam yayımlanan KHK ile ihraç edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.