Abant İzzet Baysal Üniversitesi 6 Akademik Personel Alımı - 11 Mayıs 2018

Abant İzzet Baysal Üniversitesi bugün yeni bir ilan daha verdi. DPB'ye verilen 11 Mayıs 2018 tarihli personel alım ilanı ile üniversitenin başvuru şartları, başvuru için gereken belgeleri, başvurunun nasıl ve nereye yapılacağı tek tek anlatıldı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi 6 Akademik Personel Alımı - 11 Mayıs 2018
11 Mayıs 2018 Cuma 12:31

Abant İzzet Baysal Üniversitesi verdiği akademik personel ilanı ile 6 kişi alacağını bildirdi. DPB'de bulunan ilanda üniversitenin başvuru şartları, başvuru için gereken belgeleri, başvurunun nasıl ve nereye yapılacağı adaylara detaylıca anlatıldı. 

Başvurular 25 Mayıs 2018 tarihinde son bulacak.

Profesör ve doçentlik için kado açan üniversite ilanda başvuru şartlarına dair şu açıklamayı yaptı:

Üniversitemizin aşağıda belirlenen birim ve anabilim dallarına 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri ile 657 sayılı Devlet MemurlarıKanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru için gereken belgeler ise şu şekilde adaylara bildirildi:

Profesör kadroları devamlı statüde olup; adaylar başlıca araştırma eserini de belirttikleri dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet dosya ve bu dosyadaki belgeleri içeren PDF formatında hazırlanmış olan 6 adet CD veya taşınabilir bellek ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Doçent kadroları devamlı statüde olup; adaylar dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet dosya ve bu dosyadaki belgeleri içeren PDF formatında hazırlanmış olan 4 adet CD veya taşınabilir bellek ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Aday olacak kişilerden yapılacak olan personel alımının hangi bölümlere olacağı ve özel şartları tabloda verildi. İşte o tablo:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.