Adıyaman Üniversitesi 18 Akademik Personel Alımı - 13 Haziran 2018

Adıyaman Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapmak için ilan verdi. 13 Haziran 2018 tarihli akademik personel alım ilanında adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı.

Adıyaman Üniversitesi 18 Akademik Personel Alımı - 13 Haziran 2018
13 Haziran 2018 Çarşamba 13:30

Adıyaman Üniversitesi akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında yer aldı. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detyların verildiği ilanda adayların 13 Haziran 2018 tarihinden 27 Haziran 2018'e kadar şahsen başvuru yapmaları istendi. Posta ile yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği belirtildi. 

İlanda şu bilgi verildi:

Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

1- Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin :Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

2-Doktor Öğretim Üyesi Kadrosuna Müracaat Edeceklerin :Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ :Doçent adaylarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi adaylarının ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir

Duyuruya göre sadece doçent ve doktora öğretim üyesi alımı yapılacak.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.