Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'de bulunuyor. İşte üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları...

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
21 Mart 2018 Çarşamba 15:30

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 3 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapılacak. 

Sadece Doktora Öğretim Üyesi alım ilanında şu açıklama yer aldı:

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.maddesindeki genel şartlar ile ilanda belirtilen diğer koşulları taşımaları ve ilgili fakültelere şahsen başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvuruda bulunmayan adayların başvuruları ile posta yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.