Akdeniz Üniversitesi akademik personel alacak - Başvuru...

Akdeniz Üniversitesi, öğretim üyesi alacağını 17 Nisan 2018 tarihli ilan ile duyurdu. DPB'de yayımlanan ilanda başvuruya dair tüm detaylar verildi. Başvuru şartları, gereken belgeler, tarihi ve zamanı...

Akdeniz Üniversitesi akademik personel alacak - Başvuru...
17 Nisan 2018 Salı 14:04

Akdeniz Üniversitesi, bünyesine katmak için personel alımı yapacak. Sadece akademik personel alımı yapacak olan üniversite, 2 Mayıs 2018'e kadar adaylara zaman tanıdı. Son başvuru tarihine kadar adaylar istenen belgelerle birlikte üniversite rektörlüğüne gidecek. 

Doçent için yapılacak başvuruda istenen belgeler şöyle sıralandı; 2547 Sayılı Yasanın 25.maddesinde belirtilen şartları taşımak, dilekçe özgeçmiş, bilimsel çalışma ve yayınlarından 4’er takım, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik belgesi fotokopisi, 1 adet fotoğraf Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Değerlendirme Tablosu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.