Akdeniz Üniversitesi akademik personel alımı

Akdeniz Üniversitesi bugün verdiği ilan ile akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Öğretim üyesi almak isteyen üniversite, başvuruya dair bilgilere ilanda yer verdi.

Akdeniz Üniversitesi akademik personel alımı
26 Şubat 2018 Pazartesi 17:50

Akdeniz Üniversitesi bugün akademik personel alım ilanı verdi. Sadece 3 öğretim üyesi alacak olan üniversite, son başvuru tarihi, başvuru için istenen özel ve genel şartlar ile gereken belgeler hakkında detaylı anlatımda bulundu. 

12 Mart 2018 tarihine kadar ilgili birime yapılacak olan başvurular için adaylar, istenen belgeleri götürebilecek. 

Gerekli olanlar ise 2547 Sayılı Yasanın 23.maddesinde belirtilen şartları taşımak, dilekçe, özgeçmiş, bilimsel çalışma ve yayınlarından 4’er takım Lisans, Yüksek Lisans, doktora belgesi fotokopisi, 1 adet fotoğraf, nüfus Cüzdanı fotokopisi, Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Değerlendirme Tablosudur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.