Anadolu Üniversitesi 18 Akademik Personel Alacak - Başvuru Şartları

Anadolu Üniversitesi hem açıköğretim fakültesine hem de diğer bölümlerine akademik personel alımı yapacak. Bunun için ilan veren üniversitenin aranan şartları, başvuru tarihi ve yeri haberimizde...

Anadolu Üniversitesi 18 Akademik Personel Alacak -  Başvuru Şartları
15 Mayıs 2018 Salı 14:09

Anadolu Üniversitesi'de personel ihtiyacı olduğunu ilan ile bildirdi. Bu nedenle üniversite personel alımı için ilan verdi. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacak. Başvuru kriterlerine uygunluk gösteren adaylar 29 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılabilecek. 

İlanda gerekli belgeer şu şekilde açıklandı:

Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni şartları taşıyan öğretim üyeleri  alınacaktır.

Başvuru için Gerekli Belgeler:

Anadolu Üniversitesinde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma İle İlgili Değerlendirme Ölçütlerini (Ölçütlere, Üniversitemiz web sayfasının “Rektörlük Duyuruları” bölümünden ulaşılabilir.) ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi hükümlerini taşıyan profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi adaylarının dilekçelerine 2 adet fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim belgesi, askerlik durumlarını gösteren belge ile birlikte Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğine göre profesör adaylarının 17. maddede yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 6 adet dosyayı, doçent adaylarının 14. maddede yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı ve doktor öğretim üyesi adaylarının 8. maddede yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı da ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde “Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı ESKİŞEHİR” adresine ‘şahsen’ vermeleri gerekmektedir.

İlan için TIKLAYINIZ....

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.