Bartın Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - 19 Nisan 2018

19 Nisan 2018 tarihli akademik personel alımı için Bartın Üniversitesi'de ilan verdi. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da

Bartın Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - 19 Nisan 2018
19 Nisan 2018 Perşembe 14:33

Bartın Üniversitesi, öğretim üyesi ihtiyacını bugün verdiği ilanla doldurmak istiyor. 19 Nisan 2018 tarihli akademik personel alım ilanında, başvuru tarihi, yeri, şartları açıklandı. Adaylar 3 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını yapabilecek. Şahsen yapılması zorunlu olan başvurular için adaylar, profesör kadrosuna başvuracak adaylar Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracaklar ise ilgili Fakülte Dekanlıklara gidecek. 

İlandaki genel şartlarına dair şu açıklama yapıldı:

Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir.

Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesinde belirtilen koşullara uyup uymadığı ilgili Komisyon tarafından inceleme sonucunda istenen şartları taşıdığı tespit edilen adayların başvuruları kabul edilecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.