Bingöl Üniversitesi 13 Akademik Personel Alımı Yapacak - 25 Mayıs 2018

Bingöl Üniversitesi 25 Mayıs 2018 tarihli akademik personel alım ilanını DPB'de yayımladı. İlanda adaylara yönelik detaylar tek tek açıklandı. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da...

Bingöl Üniversitesi 13 Akademik Personel Alımı Yapacak - 25 Mayıs 2018
25 Mayıs 2018 Cuma 14:33

Bingöl Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte son başvuru tarihi, başvuru yeri de adaylara bildirildi. Verilen bilgiye göre adaylar başvurularını 8 Haziran 2018 tarihine kadar yapabilecek. Profesör ve doçent için Personel Daire Başkanlığına, doktora öğretim üyesi içinse İlgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokuluna şahsen başvuru yapılacak. 

İlandaki açıklama şöyle yapıldı:

Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Adayların 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

Bingöl Üniversitesi 13 Akademik Personel Alım ilanı için TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.