Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 30 Akademik Personel Alımı - 29 Mayıs 2018

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademik personel alımı yapmak kontenjan açtı. İlana göre öğretim üyesi alımı yapacak olan üniversite, son başvuru tarihi, genel ve özel başvuru şartlarını açıkladı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 30 Akademik Personel Alımı - 29 Mayıs 2018
29 Mayıs 2018 Salı 13:30

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 29 Mayıs 2018 tarihli DPB'ye verdiği ilanda adaylara önemli açıklamalar sundu. 30 akademik personel alımı yapacak olan üniversite doçent, doktora öğretim üyesi ve profesör alımı için genel ve özel başvuru şartlarını açıkladı.

Başvuru için son tarih 12 Mayıs 2018 olarak belirlendi. Adaylar için ilanda şu açıklamalar yapıldı;

Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesine göre aşağıda belirtilen bölüm ve anabilim dallarına öğretim üyesi alınacaktır.

Doçent ve profesörler personel daire başkanlığına, doktora öğretim üyeleri ise ilgili birime şahsen ya da posta ile başvuru yapacak. Postada yaşanan gecikmeler ise kabul edilmeyecek.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 30 Akademik Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.