Doçentlik Sınav Yönetmeliği değişti

Doçentlik Sınav yönetmeliği değişti. 3 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlana Doçentlik Sınav Yönetmeliğine değişiklik yapılmasına dair yönetmeliğe kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

Doçentlik Sınav Yönetmeliği değişti
03 Kasım 2016 Perşembe 08:24

3 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazete'de Doçentlik Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik  yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan Doçentlik Sınav yönetmeliği ile ilgili değişikliğe haberimizden ulaşabilirsiniz. 
 

DOÇENTLİK SINAV YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK

YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 7/2/2015 tarihli ve 29260 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Doçentlik Sınav Yönetmeliğinin geçici 2 nci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(1) 6/10/2016 tarihli ve 29849 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Doçentlik Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce eserlerin incelenmesi aşamasında başarılı olan adaylar hakkında bu Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin yirminci fıkrasının değişiklikten önceki hükmü uygulanır.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Yükseköğretim Kurulu Başkanı yürütür.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.