Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, DPB'ye personel alım ilanı verdi. 2018 yılı akademik personel ilanında başvuru şartları, hangi bölümlere alım yapılacağı, başvuru yeri ve tarih açıklaması yapıldı. Detayları haberimizde...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı
30 Nisan 2018 Pazartesi 13:33

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, sadece profesör ve doktor öğretim üyesi alımı yapacak. Bunun için haftasonunda personel alım ilanı veren üniversite, başvuruların 14 Mayıs'ta son bulacağı bildirildi. 

İlanda başvuru şartlarına yönelik şu açıklama yapıldı:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23. ve 26. maddeleri ile Madde 23(c) ve 26(a)’ne dayanılarak hazırlanan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Akademik Yükseltilme ve Atanma Başvuru Asgari Şartlarına (Bakınız. www.ogu.edu.tr Duyurular (Bilgi/Belge) sayfasında yayınlanan ESOGÜ Akademik Yükseltme ve Atama Başvuru Koşulları ve Başvuru Formu) ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun’un 48. maddesi hükümleri uyarınca devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuru yapacak olan adaylar yukarıda belirtilen son başvuru tarihine kadar, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen gidecek. 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.