Gaziantep Üniversitesi 27 Akademik Personel Alımı - 14 Haziran 2018

Gaziantep Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapmak için ilan verdi. Duyuruda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Gaziantep Üniversitesi 27 Akademik Personel Alımı - 14 Haziran 2018
14 Haziran 2018 Perşembe 14:30

Gaziantep Üniversitesi 14 Haziran 2018 tarihli akademik personel alımı için duyuru yayımladı. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer veren üniversite, 28 Haziran 2018 tarihine kadar başvuruları kabul edeceğini bildirdi. 

Profesör, doçent ve doktora öğretim üyesi alımı yapacak olan üniversite, gereken belgeleri şöyle açıkladı:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili Yönetmelik uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen yapılacaktır.

1- İlan edilen Profesör kadrolarına başvuracaklar adayların anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren Elektronik ortamda hazırlanmış 7 Adet Flash Bellek ile birlikte Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

2- Doçent adayları başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren Elektronik ortamda hazırlanmış 5 Adet Flash Bellek ile birlikte Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

3- Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri özgeçmiş ve diplomalarını ilgili birime vermeleri gerekmektedir. Ayrıca hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren elektronik ortamda hazırlanmış 5 adet Flash bellek ise ilgili fakülte dekanlık veya yüksekokul müdürlüklerine; ilgili pprograma ilişkin eğitim dilinde yapılacak 20 dakikalık ders verebilme sınavında başarılı olunması halinde teslim edilecektir.

Gaziantep Üniversitesi 27 Akademik Personel Alım İlanı 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.