Gümüşhane Üniversitesi akademik personel alacak

Gümüşhane Üniversitesi akademik personel alımı için bugün ilan verdi. İlanda üniversitenin belirlediği özel şartlarla beraber başvuru için genel şartları, son başvuru tarihi, kaç personel alımı yapılacağına yönelik bilgiler ilanda yer aldı.

Gümüşhane Üniversitesi akademik personel alacak
27 Şubat 2018 Salı 15:17

Gümüşhane Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını ilanla duyurdu. 8 öğretimüyesi alacak olan üniversite, 13 Mart 2018 tarihine kadar başvuruları kabul edecek.

Başvuru yapacak olan adaylar, profesör kadrosu için başvuru yaparken dilekçe,  2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, lisans, yüksek lisans, doktora mezuniyet belgeleri ve doçentlik sınavını başardığına ilişkin belgenin onaylı örnekleri ile özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 6 takım halinde verecek. Doçent kadrosu için dilekçe,  2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, lisans, yüksek lisans, doktora mezuniyet belgeleri ve doçentlik sınavını başardığına ilişkin belgenin onaylı örnekleri ile özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 4 takım halinde,  Yardımcı doçentlik içinse, dilekçe,  2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, lisans, yüksek lisans, doktora mezuniyet belgeleri ile birlikte  yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 4 takım halinde, Personel Daire Başkanlığına verilecek. 

Adayların başvuru yapabilmesi için 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve özel şartları sağlamış olması gerekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.