Gümüşhane Üniversitesi Akademik Personel Alım ilanı - 10 Mart 2018

10 Mart 2018 Cumartesi tarihli akademik personel alımı için Gümüşhane Üniversitesi ilan verdi. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da

Gümüşhane Üniversitesi Akademik Personel Alım ilanı - 10 Mart 2018
11 Mart 2018 Pazar 15:09

Gümüşhane Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. Adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de üniversitenin duyurusu ile açıklandı. Başvurular şahsen ya da posta aracılığıyla 26 Mart 2018 tarihine kadar yapılacak.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için 2 kontenjan ayıran üniversite ilanında şunlar söylendi;

"Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan “Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme, Atanma ve Yeniden Atanma kriterleri Yönergesi”nde belirtilen kriterleri taşımaları gerekmektedir. Ayrıca adayların fakültelerin veya 4 yıllık yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları (Yurt dışından alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulu’nca onaylanmış olması şarttır.), 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve özel şartları sağlamış olmaları gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adaylar ( http://www.gumushane.edu.tr/dosya/ogretim_uyesi_basvuru.doc 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, diploma (lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgelerinin onaylı örnekleri ) ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyalarını 4 takım halinde vereceklerdir.(Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.