Hacettepe Üniversitesi 40 Akademik Personel Alım İlanı - 18 Haziran 2018

Hacettepe Üniversitesi'de akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında bugün yerini aldı. 40 kontenjan ayıran üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları duyuruda verildi.

Hacettepe Üniversitesi 40 Akademik Personel Alım İlanı - 18 Haziran 2018
18 Haziran 2018 Pazartesi 12:30

Hacettepe Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. Adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı.  Temmuz 2018 tarihine kadar başvurular yapılabilecek. 

Profesör, doçent ve doktora öğretim üyesi için toplamda 40 kontenjan açan üniversite şu açıklamayı yaptı:

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan aşağıda anabilim/anasanat dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. 

Adayların, başvurularını 18 Haziran – 02 Temmuz 2018 tarihleri arasında aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapmaları gerekmekte olup, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvurular kadronun ilan edildiği birime, Profesör ve Doçent kadrolarına başvurular ise Rektörlüğümüze (Yazı İşleri Müdürlüğüne) yapılacaktır.

Profesör ve Doçent kadrolarına DEVAMLI STATÜ’ye göre atama yapılacaktır. 

Başvuru şartları ise ilandaki tabloda yer aldı.

Hacettepe Üniversitesi 40 Akademik Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.