İstanbul Medeniyet Üniversitesi Akademik Personel Alımı - 6 Nisan 2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, bugün akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 6 Nisan 2018 tarihli öğretim üyesi alımı ilgili ayrıntılar haberimizde...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Akademik Personel Alımı - 6 Nisan 2018
06 Nisan 2018 Cuma 14:07

Akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında İstanbul Medeniyet Üniversitesi'de bulunuyor. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detaylar bugün yayımlanan ilan ile açıklandı. 

Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi için ayrı ayrı ilan veren üniversite, başvuruların 20 Nisan 2018 tarihine kadar son bulacağını bildirdi. Üniversite profesör için 2 kadro, doçentler için 11 kadro,  doktor öğretim üyesi içinse 3 kadro ayırdı. 

Adaylar şahsen başvuruda bulunacak. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

Profesör ilanı için TIKLAYINIZ

Doçent İlanı için TIKLAYINIZ

Doktora öğretim üyesi ilanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.