Kilis 7 Aralık Üniversitesi Akademik Personel Alımı - 13 Mart 2018

13 Mart 2018 tarihli akademik personel alımı için Kilis 7 Aralık Üniversitesi ilan verdi. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Akademik Personel Alımı - 13 Mart 2018
13 Mart 2018 Salı 14:09

Kilis 7 Aralık Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 27 Mart 2018 tarihine kadar başvuru yapacak olan adaylar, şahsen yapmak zorunda. Posta kabul edilmeyecek.

İlanda başvuru için gereken belgeler için şu açıklama yapıldı;

Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların başvuru formuna özgeçmişlerini, bir adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik belgelerinin aslı veya noter onaylı suretlerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyalarını ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların ana bilim dallarını belirten başvuru formuna, özgeçmişlerini, bir adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora belgelerinin aslı veya noter onaylı suretleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, çalışma ve yayınlarıyla ilgili puantaj cetvelini kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek ilgili fakülteye / yüksekokula başvurmaları gerekmektedir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.