Mardin Artuklu Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 18 Mayıs 2018

Mardin Artuklu Üniversitesi, personel ihtiyacını bugün verdiği 18 Mayıs 2018 tarihli ilan ile karşılamak istiyor. Öğretim üyelerini bünyesine katacak olan üniversite, başvuru şartları, gereken belgeleri ve son başvuru tarihini açıkladı. Detayları...

Mardin Artuklu Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 18 Mayıs 2018
18 Mayıs 2018 Cuma 12:30

Mardin Artuklu Üniversitesi, DPB'ye ilan vererek alım yapacağını ilgili kişilere duyurdu.  18 Mayıs 2018 tarihli ilan ile başvuru şartları, gereken belgeleri ve son başvuru tarihi açıklandı. 1 Haziran 2018 tarihine kadar yapılan başvurular kabul edilecek. İlandaki detaylar şöyle...

Başvuru şartları:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer şartları taşımaları gerekmektedir.
 

Başvuru yeri:

Doçent başvuruları Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğüne (Personel Daire Başkanlığı), Doktor Öğretim Üyesi başvuruları ise ilgili Fakülte veya Yüksekokullara şahsen veya posta ile yapılacaktır.
 

Başvuru için aranan özel şartlar:

Gereken belgeler için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.