Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademik personel alımı

5 Mart 2018 tarihli akademik personel alımı için Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ilan verdi. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da...

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademik personel alımı
05 Mart 2018 Pazartesi 15:30

Akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'de bulunuyor. Sadece Yardımcı Doçent alımı yapacak olan üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları ilanda yer aldı. 

İlanda başvuru belgelerine yönelik açıklamada "Yardımcı Doçent kadrosuna başvuranların başvurdukları anabilim dalı ve yabancı dillerini belirten dilekçelerine, Özgeçmiş, Doktora, Uzmanlık veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, 3 adet fotoğraf, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan, 4 (dört) nüsha dosyayı veya CD formatında oluşturulan yayın dosyalarını ekleyerek ilgili birime " sunulması gerektiği bildirildi.

19 Mart 2018 tarihine kadar geçerli olan başvuru için gereken şartlar ilanda yer verilmezken üniversitenin sayfasından açıklandı.

İlan için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.