Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 15 Akademik Personel Alacak - 20 Nisan 2018

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, akademik personel almak için kaç personel ihtiyacı olduğunu belirledi. Bunu DPB'ye verdiği 2 Nisan 2018 tarihli ilan ile duyuran üniversite, başvuru için genel ve özel şartları açıkladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 15 Akademik Personel Alacak - 20 Nisan 2018
20 Nisan 2018 Cuma 15:08

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesiakademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. En geç 4 Mayıs 2018 tarihine kadarki başvuruların kabul edileceği bildirildi. 

Üniversite şu açıklamaya yer verdi:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi (bakınız: www.personel.mu.edu.tr) hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır.

Profesör ve doktor öğretim üyesi için ilanı bulunan üniversite, adayların  Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmasını istedi. Ayrıca özel şartlarına ise tabloda yer verdi. 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 15 Akademik Personel Alacak - 20 Nisan 2018

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.