Polis Akademisi Başkanlığı Akademik Personel Alım İlanı - Başvuru şartları

Polis Akademisi Başkanlığı personel ihtiyacını karşılamak için verdiği ilanda öğretim üyesi alacağını bildirdi.İlanda başvuru için aranan şartlarla birlikte yeri ve son başvuru tarihi açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı Akademik Personel Alım İlanı - Başvuru şartları
03 Haziran 2018 Pazar 09:21

Polis Akademisi Başkanlığı, 18 Haziran 2018 tarihine kadar başvuruları kabul edecek. Personel ihtiyacını karşılamak isteyen başkanlık, 6 kadro ayırdı. Belirlediği pozisyonlar için alım yapacak olan akademi, başvuru için aranan şartlarla birlikte yeri ve son başvuru tarihini açıklandı.

Özel şartlar için TIKLAYINIZ

İlan için TIKLAYINIZ

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz olması,

2) Yapılacak güvenlik soruşturmasında Devlet Memuru olmasına engel teşkil edecek bir hali bulunmaması, 

3) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması,

4) Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen hükümler çerçevesinde adayın müracaat ettiği unvan ile Devlet Memuru olmasında ve istihdam yerinde çalışmasına engel sağlık sorunu bulunmaması ve bunu sağlık raporuyla belgelendirmesi,

5) Araştırma Görevlisi kadrosuna müracaat eden adayların, son müracaat tarihi itibari ile (35) yaşından gün almamış olması gerekmektedir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.