Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi alım İlanı

Sakarya Üniversitesi, personel ihtiyacını verdiği ilan ile giderecek. Bunun için DPB'de ilan yayımlayan üniversite, başvuruya dair aranan şartlar, başvuru yeri ve tarihini açıkladı.

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi alım İlanı
26 Nisan 2018 Perşembe 14:29

Sakarya Üniversitesi, akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları alım ilanında yer aldı. Sadece bir profesör alacak olan üniversite, 8 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuruları kabul edecek. 

İlandaki açıklama şu şekilde yapıldı:

"2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Üniversitemiz’e Öğretim Üyesi alınacaktır.

Profesör kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini, Doçentlik Belgesini, 2 fotoğrafını, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 takım dosya ile 6 adet CD'yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.