Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - 30 Mayıs 2018

Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi alacak. Bu nedenle DPB'ye ilen veren üniversite profesör, doçent ve doktora öğretim üyesi alım bilgilerini verdi. Bunların arasında en çok merak edilen başvuru için aranan şartlar, son başvuru tarihi, başvuru için gereken belgelerde yer aldı.

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - 30 Mayıs 2018
30 Mayıs 2018 Çarşamba 13:30

Selçuk Üniversitesi 30 Mayıs 2018 tarihli alım ilanını vererek personel alım duyurusunda bulundu. Öğretim üyesi alımı için gereken başvuru için üniversite, aranan şartları, son başvuru tarihi, gereken belgeleriaçıkladı. 

14 Haziran 2018 tarihine kadar başvuru yapabilecek olan adaylar için "657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir." denildi. 

20 kadro açan üniversite Profesör için 9 kadro, Doçent için 2 kadro, doktora öğretim üyesi içinse 9 kadro ayırdı. 

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alım İLANI

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.