Sinop Üniversitesi 21 Akademik Personel Alacak - 23 Mayıs 2018

Sinop Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını açıkladı. Öğretim üyesi alımı için gereken başvuru şartları, tarihi ve yarine dair detaylar kamusaati.com'da..

Sinop Üniversitesi 21 Akademik Personel Alacak - 23 Mayıs 2018
23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:30

Sinop Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için 23 Mayıs 2018 tarihli ilanını yayımladı. Öğretim üyesi alımı için son başvuru tarihi 6 Haziran 2018 olarak açıklandı. Geçen sefer hem memur hem de akademik personel alımı yapan üniversite bu sefer sadece 21 kadro açtı.

Akademik personel alımı

Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi olarak 21 kontenjan açan üniversite, özel şartlarını tablo ile açıkladı. Profesör ve doçent kadroları için sadece birer kadro açan üniversite 19 kadroyuda doktor öğretim üyesi için ayırdı. 

İlanda başvuru şartlarına yönelik şu açıklama yapıldı:

Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Sinop Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi uyarınca Öğretim Elemanları alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48’inci maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

Sinop Üniversitesi 21 Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.