Süleyman Demirel Üniversitesi 33 Akademik Personel Alım İlanı - 27 Nisan 2018

Süleyman Demirel Üniversitesi, bugün yayımladığı ilan ile personel açığını kapatacak. Öğretim üyesi için 33 kadro açan üniversitenin başvuru için aranan şartları, başvuru yeri ve tarihi haberimizde...

Süleyman Demirel Üniversitesi 33 Akademik Personel Alım İlanı - 27 Nisan 2018
27 Nisan 2018 Cuma 12:30

Süleyman Demirel Üniversitesi, personel ihtiyacını karşılamak için 27 Nisan 2018 tarihli öğretim üyesi alım ilanı yayımaldı. DPB'deki ilana göre başvurular 11 Mayıs 2018 tarihinde son bulacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar, doktora öğretim üyesi için kadronun ilan edildiği birime, profesör içinse personel daire başkanlığına şahsen gidecek. 

İlgili açıklamada "Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği ile Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme İle İlgili Değerlendirme Kriterleri hükümlerine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır" denildi. 

Özel şartlar ve birimler için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.