Trakya Üniversitesi 42 Akademik Personel Alacak - 20 Haziran 2018

Trakya Üniversitesi bugün akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. Adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 20 Haziran 2018 tarihli öğretim üyesi alımı ilgili ayrıntılar haberimizde...

Trakya Üniversitesi 42 Akademik Personel Alacak - 20 Haziran 2018
20 Haziran 2018 Çarşamba 14:50

Trakya Üniversitesi akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında bugün yerini aldı. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair  özel ile genel şartların detayları açıklandı. 

Doçent alımı yapmayacak olan üniversite profesör ve doktora öğretim üyesi için kontenjan açtı. Üniversite, başvuruların 4 Temmuz 2018 tarihine kadar son bulacağını bildirdi. 

Adaylar şahsen başvuruda bulunacak. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

İlandaki açıklamada "Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete’de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan Profesör adaylarının Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi adaylarının ise ilgili Dekanlıklara/Müdürlüklere şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. " denildi.

Trakya Üniversitesi 42 Akademik Personel Alım İLANI

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.