Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

Uludağ Üniversitesi personel alımı yapmak için ilan verdi. Sözleşmeli personel alacağını ilanla duyuran üniversite, son başvuru tarihi, başvuru şartları ve kaç personel alımı yapacağına dair bilgilendirmede bulundu.

Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak
19 Şubat 2018 Pazartesi 17:27

Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapabilmek için ilan yayımladı. İlanda adaylara yönelik detaylar yer aldı. Başvuru şartları, son başvuru tarihi ve kaç personel alımı yapabileceğine dair bilgilerdirmeler haberimizde...

Her üniversite ilanında olduğu gibi bu ilanda da başvuru için 15 gün şartı bulunuyor. Adaylar en geç 5 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını yapabilecek. Diploma fotokopisi (geçici mezuniyet belgesi de kabul edilecektir), KPSS B Grubu P3 puanı gösterir belge,  1 fotoğraf, 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi, İş başvuru formu ile  Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen başvuracak. 
 

İstenen genel şartlar şöyle;

- Başvuracak adaylarda 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartlar aranır,

- 2016 yılı KPSS (B) grubu P3 (lisans) ve P93 (önlisans) puanı esas alınacaktır.

- 5917 Sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası a) 2 bendi gereğince, 4/B sözleşmeli personel olarak çalışmakta  iken istifa nedeniyle sözleşmesi fesh edilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/B’ li olarak çalışıyor olmamak.

- Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,

- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, tecilli veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.