Yozgat Bozok Üniversitesi 53 Sözleşmeli Personel Alımı - 22 Haziran 2018

Yozgat Bozok Üniversitesi bugün ilan veren üniversiteler arasında yerini aldı. Adaylara yönelik detaylara duyuruda yer verildi. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da...

Yozgat Bozok Üniversitesi 53 Sözleşmeli Personel Alımı - 22 Haziran 2018
22 Haziran 2018 Cuma 15:08

Sözleşmeli personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında Bozok Üniversitesi'de bulunuyor. Üniversitenin personel alımına dair başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları ilanda açıklandı.

İlana göre başvurular 6 Temmuz 2018 tarihinde son bulacak. Bu nedenle adaylar bu tarihe kadar Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen başvurmaları isteniyor. 

Hemşire, ebe, eczacı, sağlık teknikeri, psikolog ve diğer sağlık personeli için kadro açan üniversite şu sözlerle açıklama yaptı:

Üniversitemiz hastanesinde veya Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde, 2016 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar gereğince, gündüz veya gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak sözleşmeli personel alınacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.