Adana'da hava destekli uyuşturucu operasyonu

Adana'da 700 polisin katıldığı şafak operasyonu düzenlendi. Helikopter destekli operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Adana'da hava destekli uyuşturucu operasyonu
19 Nisan 2016 Salı 09:51

Adana Emniyet Müdürlüğü bu sabaha karşı 700 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Sokaklarda torbacı şeklinde tabir edilen, zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. 

Adana'nın Yüreğir, Seyhan ve Şarıçam ilçelerinde eş zamanlı 54 adrese şafak operasyonu düzenlendi.Sabah saat 05.00 sıralarında yaklaşık 500 polisin katıldığı ve helikopterlerinde destek verdiği, geniş operasyon düzenlendi. Polis ekiplerinin daha önceden belirlediği adreslere düzenlenen operasyonlarda çok sayıda mühimmat ve uyuşturucu ele geçilirdi. 

Kale gibi korunan bir bilardo salonuna giren polis ekipleri, yaptığı aramada çok sayıda av tüfeği fişekleri ve salonda uyuştucu içildiğine dair izler tespit etti. 54 noktada gerçekleşen operasyonlarda 35 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda mühimmat ele geçirildi. 

Operasyonlar sırasında 61 kilo 100 gram esrar, 224 gram kokain ve 29 bin cinsel gücü arttıran hap ele geçirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.