Diyarbakır Bismil'de 4 gözaltı!

Diyarbakır Bismil'de bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır Bismil'de 4 gözaltı!
09 Kasım 2015 Pazartesi 22:11

Diyarbakır Bismil'de bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 29 Ekim günü Bismil Köprüsü girişindeki ışıklı kavşakta, güvenlik güçleri ve terör örgütü PKK mensupları arasında çatışma çıkmıştı. Yakalanan ve bir gün öncesinde gasp edildiği öğrenilen bir araçta çok sayıda roketatar mühimmatı ele geçirilmişti.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından araçta yapılan incelemeler üzerine, tespit edilen parmak izinin G.A'ya (24) ait olduğu öğrenildi. Parmak izi belirlenen şahsın, 8 Kasım'da ilçeye geldiği ve Sanayi Mahallesi'ndeki bir evde olduğu bilgisini alan polis ekipleri, operasyona başladı.

Operasyonda evde bulunan G.A (24), F.G (49), İ.T (52) ve sahte kimlik düzenlediği tespit edilen M.P (23) yakalandı. Zanlılardan M.P'nin üst aramasında Glock marka tabanca, tabancaya ait 2 şarjör ile 30 fişek ele geçirildi.

Şüphelilerin sorguları devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.