Diyarbakır'da polis aracına bombalı saldırı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yolda bulunan rögar kapağına tuzaklanan el yapımı patlayıcı, polis ekiplerinin geçişi sonrasında patlatıldı. Saldırıda ölen ve yaralanan olmadı.

Diyarbakır'da polis aracına bombalı saldırı
19 Kasım 2015 Perşembe 01:40

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yolda bulunan rögar kapağına tuzaklanan el yapımı patlayıcı, polis ekiplerinin geçişi sonrasında patlatıldı.

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi Sezai Karakoç Bulvarı üzerinde saat 22.45 civarında terör örgütü PKK'lı militanlar, rögar kapağına tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı zırhlı polis aracının hemen geçişi sonrasında infilak ettirdi. 

Patlamanın zırhlı polis aracının geçişinden saniyeler sonra patlaması olası bir faciayı önledi. Tahrip gücü yüksek bombanın patlaması sonrası herhangi can kaybının ve yaralanmanın olmadığı ifade edilirken, bazı ev ve iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi.

Güvenlik güçleri yaşanan bu terör saldırısının ardından bölgeyi araç ve yaya trafiğine kapattı ve inceleme yaptı. 

Güvenlik güçleri, terör eylemini gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.