Diyarbakır Lice'de Sokağa Çıkma Yasağı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlar nedeniyle 6 mahalleye giriş ve çıkış yasağı getirildi.

Diyarbakır Lice'de Sokağa Çıkma Yasağı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Lice'de terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlar nedeniyle 6 mahalleye giriş ve çıkış yasağı getirildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Lice ilçesinin dağlık ve ormanlık alanlarında faaliyet gösteren terör örgütü mensuplarının yakalanması için Konuklu, Yaprakköy, Ahmetbey, Yünlüce ve Gürbeyli, Hamzabey mahalleleri, Türbe Komları, Recep Komu ile Namber Tepe bölgelerinde operasyon düzenleneceği belirtildi.

Halkın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla 4 Ekim 2015 Pazar günü saat 05.00'ten itibaren ikinci bir açıklamaya kadar adı geçen bölgelere giriş ve çıkışların yasaklandığı duyuruldu. 
 
Yasağın sivil vatandaşların zarar görmesini engellemek için oluşturlduğu ve yasağa uymalarının vatandaşların kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz ettiği ifade edildi.
 
Yasağın bitim süresi yine Diyarbakır Valiliği tarafından ayrıca duyurulacaktır.

 

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.