İnegöl'de otomobil dere yatağına uçtu 4 yaralı var

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Hüseyin Aydın idaresindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek 50 metre mesafeden dere yatağına uçtu. Araçta bulunan dört kişi hastaneye kaldırıldı.

İnegöl'de otomobil dere yatağına uçtu 4 yaralı var
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 50 metreden dere yatağına uçan otomobilde bulunan 4 kişi şans ederi hafif şekilde yaralandı.

Bursa İnegöl istikametinde seyreden Hüseyin Aydın idaresindeki 44 AP 026 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetti ve 50 metre mesafeden dere yatağına uçtu. Civarda oturan vatandaşların 112 Acil Servis'i arayarak ambulans istemesi ve ambulansın da çok geçmeden olay yerine gelmesiyle otomobilde bulunan 4 vatandaş olayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Araçta şoför Hüseyin Aydın ie birlikte 35 yaşındaki Fatma Demir, 24 yaşındaki İlker Demir ve 48 yaşındaki Murat Ayabakan da olayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Olay yerine gelen ambulans ile sıkıştığı yerden kurtarılan yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.