Lice'de Sehven Sokağa Çıkma Yasağı

Diyarbakır Valiliği tarafından yanlışlıkla yapılan bir açıklama ile Lice'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Lice'de Sehven Sokağa Çıkma Yasağı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Lice ve kırsalındaki bazı bölgelere sivil vatandaşların girmemesi yönündeki emrin yanlışlıkla verildiği açıklandı. 

Yapılan açıklamada Lice'nin belirli bölgelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile Lice kırsalında ilan edilen özel güvenlik bölgesi kararlarının sehven alındığı belirtilerek önceki kararın geçersiz olduğu duyuruldu.

Diyarbakır Valiliği saat 12.00 sıralarında açıkladığı sokağa çıkma yasağında çeşitli bölgeleri belirterek bu alanlarda operasyon yapıldığı belirtilmiş, vatandaşların bu alanlara girişinin engelleneceği ifade edilmişti. Açıklama sonrası bölgede askeri hareketlilik de yaşanmıştı. Ancak daha sonra basına gönderilen bir açıklama ile bu kararın yanlışlıkla alındığı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.