PKK ateşkes ilan ediyor

Gazeteci Celal Başlangıç 1 Kasım seçimleri dolayısıyla PKK'nın ateşkes kararı aldığını, 11 Ekim'de açıklayacağını duyurdu.

PKK ateşkes ilan ediyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Taraf Gazetesi'nde yer alan bir iddiaya göre PKK 1 Kasım seçimleri dolayısıyla ateşkes kararını ilan edecek. Bölgedeki kaynaklarına dayandırdığı haberinde Celal Başlangıç 1 Kasım seçimleri dolayısıyla bu kararın alındığını yazdı. 

Öte yandan son günlerde hareket edemez hale gelen PKK'nın kentlerde bir miktar gençlik gücü dışında hareket kabiliyetinin kalmadığı, seçim döneminde bu adımlarla bir miktar toparlanmaya çalışacağı belirtiliyor. 

Geçtiğimiz günlerde KCK'nın Kandil ekibinden bir kişi açıklama yapmış, HDP'ye desteklerini ilan etmişti. Seçimlerde HDP'nin yeniden büyük bir zafer kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını ilan eden kişi bu bağlamda yakında bir açıklama yapacaklarını duyurmuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.