21 Haziran 2017 Tarihli Atama Kararları

21 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete'de önemli atama kararlarına yer verildi. Valiler Kararnamesi ile 20 vali merkeze alındı, 20 ile yeni vali atandı ve 19 il valisinin yeri değişti. İçişleri Bakanlığı'na ait atama kararlarında ise bir bakan yardımcısı, 5 kaymakam ve 21 bürokrat ataması yapıldı.

21 Haziran 2017 Tarihli Atama Kararları
21 Haziran 2017 Çarşamba 11:00

21 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete yayımlandı. Bugünkü TC Resmi Gazete'de önemli atama kararlarına yer verildi. Vali atamaları hakkında karar (Valiler Karrnamesi) ile İçişleri Bakanlığına ait atama kararları TC Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Buna göre Valiler Kararnamesi ile 20 ilin valisi merkeze atandı. 20 ile yeni vali atandı, 19 ilin valisi yer değiştirdi. 

VALİLER KARARNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İçişleri Bakanlığında da üst düzey kadrolara atamalar gerçekleştirildi. Bir bakan yardımcısının atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Ayrıca 5 kaymakamlığa ve 21 üst düzey kademeye yapılan atamalarda yayımlandı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA AİT ATAMA KARARLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

21 HAZİRAN 2017 TARİHLİ RESMİ GAZETE İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.