5 Bakanlığa atama yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Millî Savunma Bakanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına ait bazı kadrolara atama yapıldı.

5 Bakanlığa atama yapıldı!
27 Şubat 2016 Cumartesi 14:15

Bugünkü 27 Şubat 2016 tarihli 29637 sayılı Resmi Gazete'de, Çalışma ve Sosyal Güvenlik  Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Millî Savunma Bakanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına ait bazı kadrolara yapılan atamalar yayımlandı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Neslihan Emine DURU atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Tanm İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Ayhan KARAYAMA atandı.

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, Tanm ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Ali Recep NAZLI atandı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına, Dr.Ahmet Abdullah ANTALYALI atandı. 

Tanm İşletmeleri Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Bakanlık Müşaviri Mehmet TAŞAN atandı.
 
Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne, Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Dr.Nevzat BİRİŞİK atandı.
 
Tanm Reformu Genel Müdür Yardımcılığına, Uğur BÜYÜKHATÎPOĞLU atandı.
 
Bakanlık Müşavirliğine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi I.Hukuk Müşaviri Tuncay KARA atandı.
 
Maliye Bakanlığı 
 
Vergi Başmüfettişliğine, Celal ŞAHİN atandı.

Vergi Başmüfettişliğine, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi ÖZKÖK atandı.

Vergi Müfettişliğine, Sıtkı KARSLIOĞLU atandı.

Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Mürsel Ali KAPLAN, Bu suretle boşalacak Müsteşar Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri Ömer DUMAN atandı.
 
Müsteşar Yardımcılığına Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü İsmail İlhan HATİPOGLU, Bu suretle boşalacak olan Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğüne Milli Emlak Genel Müdürü H.Abdullah KAYA atandı.

Müsteşar Yardımcılığına Vergi Başmüfettişi, Halit ÖCAL atandı.

Başhukuk Müşaviri ve Muhakemat Genel Müdürlüğüne, Tayibe KAYCIOĞLU atandı.

Personel Genel Müdürlüğüne, Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Şinasi YURDAKUL atandı.
 
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına aynı yer Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Muammer ÇOLAK atandı.
 
Muhasebat Genel Müdürlüğüne Strateji Geliştirme Başkanı Ertan ERÜZ, Bu suretle boşalacak olan Strateji Geliştirme Başkanlığına Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Hakan AY atandı.

Bakanlık Müşavirliğine Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Metin KAYRAK, Bu suretle boşalacak olan Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığına Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut SÜTCÜ atandı.
 
Bakanlık Müşavirliğine Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet ATUG, Bu suretle boşalacak olan Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığına, Gelir İdaresi Daire Başkanı Ayşe DİLBAY atandı.
 
Bakanlık Müşavirliğine Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Şinasi CANDAN, Bu suretle boşalacak olan Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığına, Gelir İdaresi Daire Başkanı Yıldırım BOZBIYIK atandı.

Bakanlık Müşavirliğine Gelir Politikaları Genel Müdürü Erol ÖZ atandı.

Bakanlık Müşavirliğine İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Adem KABADAYI'nın, Bu suretle boşalacak olan İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına, Ahmet KOÇYİĞİT atandı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Serhat Kemal YILMAZ atandı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğüne Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Tufan BÜYÜKUZUN, Bu suretle boşalacak olan Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Ebu Bekir Levent ŞAHİN atandı.



Milli Savunma Bakanlığı

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Müh.Alb.Murat KAYRAKLIK atandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme  Bakanlığı

Bakanlık Müşavirliğine Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı İsa ALTINTAŞ, Bu suretle boşalacak olan Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına Salih YILDIRIM atandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah hayırlı eylesin.
Avatar
kamil kazan - 8 yıl önce
İnşAllah hak edenler getirilmiştir